WhatsApp web koppelen aan je VoIP nummer

Whatsapp is razendpopulair en op dit moment de #1 chat app in Nederland. En nu ook te koppelen aan je VoIP (vaste nummer). Zo kun je de klant op een gemakkelijke manier op de hoogte houden en mee communiceren.

De WhatsApp small business app

Sinds April dit jaar is de app verschenen voor IOS, de al eerder verschenen versie voor Android was al even in de lucht en werd al door verschillende ondernemingen gebruikt.

Wat zijn de voordelen

Het grote voordeel aan WhatsApp business is dat de klant via een laagdrempelige manier contact kan leggen met jou als ondernemer. Wie heeft tegenwoordig geen WhatsApp?

Je kunt nu zonder dat de klant je 06- nummer heeft toch communiceren met de klant op de manier zoals de klant zelf graag heeft. Zo kun je je aan de openingstijden houden van het bedrijf en toch een gemakkelijke manier van communicatie bieden.

Uiteraard zijn er ook nadelen

Het grote nadeel aan de applicatie is dat het out-of-the-box maar op één telefoon kan staan. Met andere woorden je kunt het gehele communicatieproces maar bij één iemand in de organisatie neerleggen. Switchen van de app naar een andere telefoon is ook niet echt appeltje eitje.

Is er een workaround?

Je kunt veel oplossen door bijvoorbeeld een losse telefoon te gebruiken en WhatsApp Web. Zo kun je in ieder geval de berichten beantwoorden via een scherm en toetsenbord. Zo is zelfs whatsApp business met een omweg via de cloud te benaderen.

Voor grotere bedrijven zijn er wel andere oplossingen en API’s te krijgen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Graag lichten wij nader toe wat wij een organisatie kunnen bieden op IT gebied. Geheel vrijblijvend kunnen wij bij u langskomen om kennis te maken en uw IT problemen aan het licht te brengen. Wij werken vanuit Giessen, gelegen in De Gemeente Altena, land van Heusden en Altena. Doordat dit centraal gelegen is kunnen wij klanten bedienen in de regio van Gorinchem, Waalwijk, Tilburg, Raamsdonksveer, Werkendam, Zaltbommel en 's Hertogenbosch.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen per week!

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

Telefoon / Whatsapp:
+31 (0) 416 700 290

Email:
info@ieceetee.nl

Informatie

Bank: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01

Privacy policy

Hulp op afstand