ICT Beheer belangrijk?

Een IT omgeving is vanzelfsprekend, met alle apparaten en IOT devices die tegenwoordig ingezet worden. Goed IT beheer is daarom heel belangrijk. Veel bedrijven zien dit toch nog als een noodzakelijk kwaad. Veel systemen draaien onopgemerkt door maar worden soms een blok aan het been als er geen updates en onderhoud op gepleegd is. Denk bijvoorbeeld aan het overgaan naar een nieuw softwarepakket of in één keer overgaan naar de nieuwste versie van het pakket. Vaak loopt de huidige versie zo ver achter dat er eerst meerdere conversies moeten plaatsvinden om naar de nieuwste versie te kunnen updaten met alle bijkomende kosten van dien.

Speerpunten goed IT beheer

Goed IT beheer kent vier speerpunten;

  • Optimaal gebruik van software
  • Optimaal gebruik van hardware
  • Beschikbaarheid
  • Veiligheid

Deze punten hangen allemaal van elkaar af. Zo kunt u uw software pas optimaal gebruiken als uw hardware up-to-date is. En kunt u uw hardware pas optimaal gebruiken als alles beschikbaar en veilig is.

IT beheer uitbesteden?

Steeds meer bedrijven besteden daarom ook het technisch beheer van hun IT omgeving uit terwijl het functioneel beheer binnenhuis blijft. Dit is wat ons betreft een perfecte mix. Beheer van uw systemen bij een betrouwbare partij onderbrengen terwijl u de kennis van uw bedrijfssoftware nog in huis hebt.

Veiligheid van uw IT omgeving

Een goed beveiligde omgeving levert automatisch een hogere beschikbaarheid en een beter gebruiksgemak op. Met de bedreigingen als ransomware, virussen, malware en phishing is beveiliging van uw en die van uw klanten belangrijker dan ooit.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Graag lichten wij nader toe wat wij een organisatie kunnen bieden op IT gebied. Geheel vrijblijvend kunnen wij bij u langskomen om kennis te maken en uw IT problemen aan het licht te brengen. Wij werken vanuit Giessen, gelegen in De Gemeente Altena, land van Heusden en Altena. Doordat dit centraal gelegen is kunnen wij klanten bedienen in de regio van Gorinchem, Waalwijk, Tilburg, Raamsdonksveer, Werkendam, Zaltbommel en 's Hertogenbosch.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen per week!

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

Telefoon / Whatsapp:
+31 (0) 416 700 290

Email:
info@ieceetee.nl

Informatie

Bank: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01

Privacy policy

Hulp op afstand