Private cloud

Werken in de cloud voor een vast bedrag per maand

Bent u klaar voor het werken met de private cloud of op zoek naar een cloudwerkplek? Met de private cloud bent u zeker van een stabiel platform geheel ingericht naar uw eigen wens. U weet waar u aan toe bent omdat u geen investeringen meer hoeft te doen op IT gebied en u altijd gebruik kunt maken van de laatste softwareversies.

Het platform is uitgerust met 2-factor authenticatie en voldoet aan de laatste eisen van de AVG wetgeving. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel uw werkzaamheden uitvoeren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende toelichting over wat bij uw onderneming het beste past.

Backup

Uw data is veilig opgeslagen in het datacenter, in combinatie met dagelijkse back-ups bent u zeker van de beschikbaarheid en veiligheid van uw data. Uw data is dus altijd veilig tegen aanvallen van hackers, spyware en malware.

Een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van de continuïteit van uw IT omgeving zonder periodieke investeringen. Inclusief 24/7 servicedesk en updates.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is kenmerkend voor de cloud, zo kunt u per dag op- en afschalen en zo een omgeving behouden die precies bij u past.

AVG / GDPR proof

Al onze cloud diensten voldoen aan de laatste beveiligingseisen die gelden voor de GDPR / AVG wetgeving. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige opslag voor uw gegevens en die van uw klanten.

 

Lager stroomverbruik van apparaten

Geen afschrijving van hardware

Altijd de laatste softwareversies 

24/7 een deskundig team achter uw automatiseringsomgeving

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen per week!

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

Telefoon / Whatsapp:
+31 (0) 416 700 290

Email:
info@ieceetee.nl

Informatie

Bank: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01

Privacy policy

Hulp op afstand