Online werkplek

Met de online werkplek van ieceetee bent u verzekerd van een altijd werkende IT omgeving. U kunt genieten van alle gemakken die een enterprise omgeving kan bieden. Rechten op mappen, Mailboxen, Microsoft office 365 en een gedeelde schijf zijn allemaal in begrepen bij het werken in de cloud.

Verbinding maken met uw online werkplek via elke internetverbinding en elk apparaat

U kunt werken vanaf elke werkplek met een internetverbinding zo heeft u al uw programma's via elke pc/tablet ter beschikking. Kortom, als er een internetverbinding is kunt u werken in een voor u vertrouwde omgeving. en zo gemakkelijk en veilig bij uw data.

Geheel ontzorgd voor een vast bedrag per maand!

Werken vanaf elke werkplek met internetverbinding

Ons private cloud platform is superveilig door firewalls, emailscanning, antispam filters en two factor authentication. Hiermee bent u verzekerd van een veilige opslag voor al uw data en programmatuur.

Zorgeloos en betrouwbaar

Doordat al de private cloud servers op een bekende locatie in Nederland staan kunt u er altijd vanuit gaan dat uw data op een veilige en betrouwbare plek is opgeslagen. Uw backups worden dagelijks gemaakt en u kunt heel gemakkelijk op verschillende tijdstippen per dag uw data restoren.

U betaald voor wat u gebruikt, omdat u per account een maandelijks bedrag betaald kan er gemakkelijk op- en afgeschaald worden. zo betaald u nooit te veel voor uw IT omgeving en hoeft u ook niet meer te investeren in hardware.

Bent u geïnteresseerd in het werken in de cloud? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek een demo of een offerte.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Graag lichten wij nader toe wat wij een organisatie kunnen bieden op IT gebied. Geheel vrijblijvend kunnen wij bij u langskomen om kennis te maken en uw IT problemen aan het licht te brengen. Wij werken vanuit Wijk en Aalburg, gelegen in het De Gemeente Altena, land van Heusden en Altena. Doordat dit centraal gelegen is kunnen wij klanten bedienen in de regio van Gorinchem, Waalwijk, Tilburg, Raamsdonksveer, Zaltbommel en 's Hertogenbosch.

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen per week!

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

Telefoon / Whatsapp:
+31 (0) 416 700 290

Email:
info@ieceetee.nl

Informatie

Bank: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01

Privacy policy

Hulp op afstand