In de cloud werken

Is uw bedrijf al klaar voor de cloud?

Is mijn bedrijf klaar voor de cloud? Het is niet langer de vraag of u met uw bedrijf gebruik gaat maken van een vorm van de cloud maar wanneer en in welke mate. De cloud markt maakt op dit moment een sterke groei door, welke vorm van cloud voor uw bedrijf van toepassing is; Hybride cloud, Private cloud, SaaS of Hosting is afhankelijk van uw keuze en de software pakketten die u gebruikt. Wij leveren alle soorten clouddiensten.

Bent u benieuwd welke clouddiensten uw organisatie verder kunnen helpen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende toelichting over wat bij uw onderneming het beste past.

Altijd en overal bereikbaar

Uw data veilig opgeslagen

De nieuwste hardware

Flexibel op- en afschalen

Private Cloud

Met de Private Cloud diensten bent u zeker van een werkplek afgestemd op uw wensen.

De Private Cloud is geheel klaar voor de toekomst. Hiervoor gebruiken wij two-factor authenticatie en zijn we helemaal klaar voor de AVG wetgeving. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbare en flexibele cloud werkplek aanbieden. Bent u klaar om te werken in de cloud?

Hybrid Cloud

Met de Hybrid Cloud heeft u met hosted exchange en office 365 geen omkijken meer naar back up en data management.

Uw email staat veilig in de hosted exchange omgeving en kan hierdoor gemakkelijk op al uw apparaten synchroniseren. U kunt samen werken aan documenten via de cloud en zo nooit meer dubbele documenten en wijzigingen die verloren gaan.

VoIP Cloud

Bellen via de VoIP Cloud heeft heel veel voordelen, zo kunt u bijvoorbeeld altijd bereikbaar zijn op elk nummer op uw mobiele telefoon, altijd met uw vaste telefoonlijn naar buiten bellen en gemakkelijk aangeven of u wel of niet bereikbaar bent.

Geen telefooncentrale meer in uw eigen gebouw met de daarbij behorende onderhoudscontracten en updates. Voice over IP bellen via de cloud brengt vele voordelen met zich mee.

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van Microsoft heeft u geen omkijken meer naar uw email omgeving. U kunt real time op al uw apparaten uw mails synchroniseren en mailboxen delen binnen uw organisatie. Standaard mailbox grootte bedraagt 50GB. Dit is al snel meer dan de gebruikelijke web opslag bij uw hosting partij.

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen per week!

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

Telefoon / Whatsapp:
+31 (0) 416 700 290

Email:
info@ieceetee.nl

Informatie

Bank: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01

Privacy policy

Hulp op afstand