ICT & Systeembeheer regio Zaltbommel

Onderhoud en beheer op locatie

Bent u op zoek naar ICT & Systeembeheer regio Zaltbommel?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, wij leveren ict beheer en systeembeheer zowel op locatie als van afstand. Wij kunnen u van dienst zijn op afroep of u geheel ontzorgen voor een vast bedrag per maand.

Neem geheel kosteloos contact op voor meer informatie.

Systeembeheer / onderhoud

Het systeembeheer van uw mkb ict omgeving is een tijdrovende klus die bij veel bedrijven blijft liggen. Wij kunnen u helpen uw it omgeving weer in topconditie te krijgen en zo beschermen tegen aanvallen vanaf buitenaf zoals virussen, spyware en ransomware.

Een veilige omgeving door goed systeembeheer

Moet u er ook niet aan denken dat uw omgeving geïnfecteerd raakt met een computervirus, ransomware of spyware? Als uw medewerkers een dag niet kunnen werken? Zorg daarom dat uw omgeving altijd up-to-date is. Wij kunnen voor u een check doen op uw omgeving om zo te kijken waar uw zwakke en juist sterke punten liggen op IT gebied.

minder kosten door vakkundig onderhoud

Hogere beschikbaarheid

Altijd up-to-date

een deskundig team achter uw automatiseringsomgeving

Systeembeheer / onderhoud op locatie

Wij zijn flexibel wat betreft waar de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zo kunnen wij vanaf afstand de meeste zaken al regelen. Dit scheelt u tijd en kosten die bij onderhoud op locatie wel van toepassing zijn. Uiteraard is het ook geen probleem om de werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Graag lichten wij nader toe wat wij een organisatie kunnen bieden op IT gebied. Geheel vrijblijvend kunnen wij bij u langskomen om kennis te maken en uw IT problemen aan het licht te brengen. Wij werken vanuit Wijk en Aalburg, gelegen in De Gemeente Altena, land van Heusden en Altena. Doordat dit centraal gelegen is kunnen wij klanten bedienen in de regio van Gorinchem, Waalwijk, Tilburg, Raamsdonksveer, Werkendam, Zaltbommel en 's Hertogenbosch.

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen per week!

Contact

Adres:
Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

Telefoon / Whatsapp:
+31 (0) 416 700 290

Email:
info@ieceetee.nl

Informatie

Bank: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01

Privacy policy

Hulp op afstand